3 fantastische gelaatsverzorgingen voor een stralende zomerhuid !

BLOG

3 fantastische gelaatsverzorgingen voor een stralende zomerhuid !

Alhoewel de temperaturen nu wat minder zijn, hebben we de voorbije week toch al van de zomer mogen proeven.  Die warme temperaturen  kunnen dan wel heel fijn zijn,  maar UV-straling is  allesbehalve goed voor je huid. 

Zoveel zon is ze helemaal niet gewoon… Je huid gaat daarom in beschermingsmodus en je hoornlaag (het buitenste huidlaagje) wordt dikker door een opeenstapeling van dode huidcellen. Dat in combinatie met heel wat laagjes zonnecrème, druppels zomerzweet en extra talg zorgt ervoor dat je poriën sneller verstoppen. De oplossing? Deze 3 gelaatsverzorgingen houden jouw zomerhuid stralend en gezond. 


1. Hydracure voor extra hydratatie 

Voelt je huid na overmatige blootstelling aan de zon wat droog aan? Allesbehalve fijn, zo’n gedehydrateerde huid. Met onze Hydracure behandeling geven we je gelaat een echte hydratatieboost.

De Hydracure behandeling combineert hyaluronzuur en Japans bronwater uit een vulkanische bron. Twee ingrediënten die elkaar versterken en je huid hydrateren, herstellen en beschermen. Je huid is niet alleen instant gehydrateerd, ook op lange termijn blijft dat vochtpeil optimaal. 2. Timexpert Radiance C+ bomvol vitamine C

Onze nieuwste verzorging al ontdekt? Vitamine C is één van de belangrijkste vitamines voor een gezonde huid. Maar er is veel te doen rond de effectiviteit wanneer het wordt blootgesteld aan licht of zuurstof, want dat breekt de vitamine juist af.

Bij Timexpert Radiance+ wordt de effectiviteit van pure vitamine C 6x vermenigvuldigd dankzij het gepatenteerde HLG-nanopolymeer. Je resultaat is dus 6x beter! :-) 

Wat zijn dan de voordelen voor je huid? 

  • Het werkt als een soort van antioxidantenschild, wat je huid beschermt tegen vrije radicalen en huidveroudering door de zon. 
  • Het geeft de doffe, gestresseerde huid opnieuw glans = hello healthy glow! 
  • Vitamine C werkt goed bij pigmentvlekken 
  • Het werkt anti-aging en wordt aanbevolen voor een leeftijd vanaf 25 jaar. 3. Excel Therapy O2 geeft zuurstof en ontgift 

Onze huid wordt continu blootgesteld aan externe maar ook interne factoren zoals luchtvervuiling, UV-straling, stress en slaaptekort. Het gevolg? Je huid verliest haar gezonde gloed en wordt een pak doffer. 

Excel Therapy O2 is de perfecte behandeling om preventief aan anti-aging te werken. 

  • Deze behandeling wordt aanbevolen vanaf een leeftijd rond 25 à 30 jaar, om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.
  • Het ontgift je cellen en zorgt ervoor dat je huid langer in optimale conditie blijft. 
  • Het resultaat? Je huid voelt fris en zacht aan! 

Het beste resultaat bereik je met een maandelijkse sessie of in kuurvorm. Je hebt maar één huid, ze zal je dankbaar zijn. :-) Maximaliseer je resultaat thuis 

Het fijne aan Germaine de Capuccini? We hebben voor iedere behandeling een bijpassende lijn thuisproducten zodat jij je resultaat ook thuis verder zet. 

Iedereen verdient een stralende, gezonde huid! Werk je samen met ons aan je healthy glow? Maak je afspraak online, want dat is de eerste stap op weg naar je stralende huid. Via onze huidscan kijken we in diepere lagen van je huid, waardoor de conditie instant zichtbaar wordt. Zo kunnen we niet enkel de juiste behandelingen en producten voorstellen, maar worden toekomstige huidproblemen ook zichtbaar en speel je hier vroegtijdig op in. Liefs Annelies & team 


Maak een afspraak